Berber in 七緒 Nanaoh kimono magazine 2010

30 maart 2014
七緒 Nanaoh magazine

七緒 Nanaoh magazine

In 2009 kwam mijn grote wens uit: een reis naar Japan!

Eindelijk zou ik het land van mijn dromen en inspiratie zien. Eindelijk zou ik kimono zo uit het rek kunnen kopen inplaats van een website. Nu ben ik een grote fan van de Ichiroya kimono website, maar eindelijk zelf naar de tempel markt en kimono winkels kunnen gaan en de kimono voelen, dat was een grote wens.

Dat jaar ging ik maar liefst twee keer naar Japan, het was liefde op het eerste gezicht. De tweede keer werd ik gevraagd een lezing te geven over kimono in het westen. Hoe mensen in Europa kimono gebruiken in hun dagelijks leven en kunst. De lezing was druk bezocht en zeer geslaagd. Onder de aanwezigen waren ook twee dames van het beroemde 七緒 Nanaoh kimono magazine en een interview volgde.

七緒-nanaoh-magazine-2010

Berber in 七緒 Nanaoh Magazine

Dit interview, over mijn passie voor kimono, hoe ik de kimono gebruik in mijn dagelijks leven en in mijn kunst werd geplaatst in 七緒 Nanaoh magazine volume 20 januari 2010

七緒 Nanaoh-Magazine PDF


Back to Kimono Styling