Izanagi magazine features Mamechiyo, Mieko Ueda & Berber 2014

30 maart 2014
Izanagi1

Izanagi magazine features kimono styling by Mamechiyo, hair and make-up by Mieko Ueda and Berber’s art in Amsterdam.

Izanagi magazine is een magazine voor make-up en haar styling proffesionals. Mamechiyo en Mieko Ueda maken graag kimono en make-up reportages in Nederland. Tijdens de fotoshoot in Amsterdam zomer 2013 was ik de kitsuke (kimono kleden) assistente van Mamechiyo en maakte ik “behind the scene” foto’s.

Een paar van die foto’s heb ik bewerkt in mijn sprookjes stijl. Mamechiyo en Mieko Ueda waren erg blij met het cadeau dat ik voor hen maakte en schreven mijn verhaal in een artikel voor Izanagi Magazine.

Het artikel in Izanagi-Magazine PDF

Mamechiyo Modern; Mieko Ueda; Shiseido; Berber in Izanagi Magazine

Berber in Izanagi Magazine


Back to Kimono Styling