Voor wie

Portretten
Wil je duidelijk en herkenbaar zichtbaar zijn op je website, blog en/of social media?
Dan maak ik opvallende, sprekende portretten met een vleugje glamour op maat. Het creëren van de juiste uitstraling op de foto gaat in nauw overleg. Je kan kiezen voor meer of minder bewerking van de foto, afhankelijk waarvoor je hem wilt gebruiken.
De meer bewerkte foto’s komen goed tot hun recht als ava bij social media, gezien ze opvallend en uniek zijn.

Glamour Portfolio
De glamour foto is zeer geschikt voor de zelfbewuste man en vrouw, die durft anders te zijn en op wil vallen. Met deze foto kies je voor het bijzondere in mijn werk en zo laat je het bijzondere in jezelf zien en kies je voor een opvallende en classy look, die je kan helpen jezelf beter te positioneren.

Sprookjes & Fantasieën in opdracht
Ben je opzoek naar een kunstzinnig portret van jezelf? Wil je graag je “inner diva” gevisualiseerd zien? Ik leg jou op je allermooist vast, bijvoorbeeld als prinses of filmster, in kimono of je mooiste (trouw)jurk, omringd door een sprookjesachtige wereld.
Ook voor bijzondere portretten van je kinderen kun je bij mij terecht.

Vrij werk
Zoek je een bijzonder cadeau? Kijk rond in mijn collectie foto’s en schilderijen.

Kimono styling
Voor elk feest/event of gelegenheid kleed ik uw model of gastvrouw(en) in een prachtige kimono zodat zij er mooi en uitnodigend uitzien, in welke stijl dan ook. Alles is mogelijk, elegant stijlvol, vrolijk en schattig, volwassen of jeugdig.